maanantai 21. tammikuuta 2013

Ostoksia

Heippa! Katkaisen näköjään nyt täällä jonkin sortin blogihiljaisuuden ja ajattelin tulla kertomaan, että mitäs kaikkia ostoksia sieltä kaupungilta äsken tarttuikaan mukaan. On ne vaan petollisia nuo alennusmyynnit, mutta nyt kyllä tein niin hyviä löytöjä, että oli pakko kiikuttaa nämä ihanuudet kotiin asti ;)


Gina Tricot 10e
Gina Tricot 1,50e


Gina Tricot 10e

 Nämä siis löytyivät Gina Tricotista ja olen enemmän kuin tyytyväinen varsinkin tuohon takkiin, joka siis oli todellakin vain hinnaltaan kymmenen euroa, vaikka se ennen oli maksanut 70e! Kokokin oli juuri oikea.
                     Sitten hiukan vanhojentanssi höpinöitä! Elikkä tänään kävin koekampauksessa ja koemeikissä Sokoksella, josta olen siis vanhoihin kampaaja-ajan varannut. Päädyinkin hiukan erilaiseen kampaukseen kuin olin alunperin ajatellut, mutta ei siitä täällä sen enempää ennen itse H-hetkeä ;). Viime viikolla postiin oli saapunut juhlalaukku, jonka tilasin ebaystä, ja se osoittautui vielä upeemman näköseks livenä, kun kuvissa!
Samoin tänään löysin uuden kaulakorun, joka sopii paremmin mekkoon kuin edellinen, jonka olin ostanut. Se edellinen koru oli hiukan liian raskas ja iso, eikä sopinut mekkoon niin hyvin. Kohtahan ne vanhat jo olisikin, vähän rupee jo jännittämään muistanko kaikki askeleet ja miten se päivä siitä lutviutuu! Jaikss!! Loppuun vielä kuvat juhlalaukusta ja kaulakorusta! Toivottavasti kaikki on selvinneet viikon hirveimmästä päivästä kunnialla!

<3Silja

Ebay noin 20e



Kultajousi 19,90e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti